DÁMSKÉ

V našem sortimentu naleznete mnoho dámských kožených peněženek, kabelek, opasků, batohů a jiných produktu z pravé kůže vysoké kvality. Potrpíme si na kožených produktech s kvalitním šitím a preferujeme vybranou pevnou kůži pro naše výrobky.

DÁMSKÉ Počet produktů: 228

Podkategorie

  • PENĚŽENKY

    V našem sortimentu naleznete kožené dámské peněženky, které jsou opravdu kvalitně zpracované a vyrobené z pravé kůže. Přemýšlíte nad dárkem vhodným pro ženu? Luxusní dámské kožené peněženky jsou oblíbeným doplňkem na každou příležitost. Dámské kožené peněženky nabízíme v mnoha barevných variantách a provedení. Vybere si opravdu každý :)

  • KABELKY

    Nabízíme různé druhy kožených dámských kabelek. Jsou zpracované z té nejkvalitnější kůže. Kožená kabelka udělá radost nejedné ženě. Kabelky jsou vhodné na slavnostní i běžné nošení. Dámské kožené kabely nabízíme v mnoha barevných variantách a provedení. Vybere si opravdu každý.

  • BATOHY

    Nabízíme různé druhy kožených dámských batohů a batůžků, které jsou opravdu kvalitně zpracované a vyrobené z prvotřídní pravé kůže. Kožené batohy nabízíme v mnoha barevných variantách. Tyto batohy jsou vhodné jako dárek. Vybere si opravdu každý.

na stránku
Zobrazeno 49 – 72 z 228 položek
Zobrazeno 49 – 72 z 228 položek

Follow us on Facebook